MIKA 6EU MINIKAZÁN

MIKA 6EU MINIKAZÁN leírás

A radiátorokkal szerelt központi fűtésű rendszer egyenletes meleget biztosít minden helyiségben - a meglévő fűtésrendszerhez képest - akár 30 %-os energia megtakarítás mellett.


- A rendszer nagy előnye, hogy nem igényel kéménykiépítést, így jóval költségtakarékosabban oldható meg a fűtéskorszerűsítés, mint a „hagyományos" kéményes fűtőkészülékek esetében.
- Készülékünkkel a fürdőszoba fűtése is megoldható radiátorral vagy fűthető törülköző tartóval. (A régi egyedi fűtési rendszerben ezt a funkciót fali fűtő látta el, mely a helyiségből használta
   az oxigént és az égéstermék is ide távozott. A készülék nem volt szabályozható, a megfelelő hőmérséklet eléréséhez időben be kellett gyújtani.)

- Beépítve tartalmazza az összes szerelvényt: gázszelep, elektronikus szabályozás digitális kijelzővel, szivattyú, biztonsági berendezések, 2 literes Aquasystem tágulási tartály
- 3,5 - 6,0 kW között szabályozható, az egyéni igényeknek megfelelően, láng modulációs funkcióval rendelkezik
- Kis helyet foglal el, hatásfoka 90 % feletti (kimenő füstgáz hőmérséklete 150-160 oC, ellentétben a konvektorok 240-270C-val szemben.
- A FÜSTGÁZ A CSŐRENDSZEREN KERESZTÜL TÁVOZIK VENTILLÁTOROS RÁSEGÍTÉSSEL, ÍGY NEM KELL TARTANI FÜSTGÁZ VISSZAÁRAMLÁSTÓL ILLETVE NEM SZÜKSÉGES KÉMÉNYSEPRŐI ENGEDÉLY SEM!
- Készülékeink hátsó fűtővíz és gáz kivezetéssel kerülnek kialakításra, így könnyen szerelhetőek alacsony szerelési magasság esetén is.
- A MIKA-6EU Turbós változata felszerelhető bármely falfelületre, ahol biztosíthatóak a gázszolgáltató által előírtak!

A falba készítendő Ø 65 mm-es furat nem igényel terheletlen falat és építési engedélyt emellett nem szükséges ablak alá szerelni sem!


- Nem tartalmaz fűtőtestet, hő leadása max. 0,5 kW, így mellé is szükséges radiátor felszerelése, ugyanúgy mint a többi fűteni kívánt helyiségbe. Így egy jóval modernebb és gazdaságosabb központi fűtésrendszer alakítható ki.
- Az alacsony felületi hőmérséklet miatt nem kell számolni az égett por kellemetlen hatásával sem.
- Új kiépítés esetén nem szükséges az ablak alá szerelni a készüléket (MIKA-6EU - Turbós változat)
- A készülék magas hatásfoka miatt (93 / 95 %) kisebb gőz kiáramlás tapasztalható a füstcsőből (hidegebb időszakok esetén), amely normális jelenség.

Mika 6EU MINIKAZÁN

MIKA 6EU MINIKAZÁN

Elnézést a kellemetlenségért.

A termékek feltöltése folyamatban van. Végezd el újra a keresést.