Szállítás és elállás.

Szállítás
A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal, Csomagpiac Kft által történik, ill. esetenként saját járművel oldjuk meg. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint az értesítő e-mail is tartalmazza. 
Szállítási módok:Személyes átvételi lehetőség üzletünkben az alábbi címen munkanapokon 9 - 16:30 ig (Ferrum Szerelvény Kft. 1212. Budapest Szebeni u. 83.) az átvétel időpontjáról tájékoztatjuk Önt emailben és telefonon is, továbbá futárszolgálattal ( Az általuk meghatározott napi aktuális díj fejében) !!!
Kiszállítási idő:2-5 munkanap, visszaigazoló @-mailben egyeztetve, pontosítva.
Szállítási díjak:Futárszolgálat aktuális díjai alapján.A szállítás időpontjáról a futárszolgálat egyeztet munkanapokon 8 és 17 óra között a megrendelővel a megadott telefonszámon.

A szállítástól elállás
Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.