KLUDI FIZZ - Energikus elegancia

Mikor az ember a felújítás során végigjárja a fürdőszoba szaküzleteket, reménykedve nézi a szürke hétköznapokba egy csepp luxust becsempésző esőztetős zuhanyrendszereket.

Ám ezek beépítése rendszerint komoly átalakítást tesz szükségessé, így inkább lemondunk róla – hacsak nem ismerjük a KLUDI Dual Shower System rendszerét. Ennek lényege, hogy a már meglévő zuhanycsaptelephez falon kívüli felszálló cső segítségével csatlakoztathatunk egy esőztető zuhanyfejet, valamint egy kézi zuhanyt, így komolyabb beruházás nélkül élhetjük át az exkluzív zuhanyzás élményét.

Kludi Fizz

Az egyedi formájú KLUDI FIZZ termékcsalád designja lágy vízfolyást biztosít. A szokatlan formatervezésnek köszönhetően a vízsugár megőrzi erejét. A krómmal kombinált fehér zuhany-termékcsalád új, harsány irányzatot teremt: üde, tiszta és erőteljes.

Az esztétikus design a szemnek, az intenzív zuhany-eső pedig a bőrnek kellemes. A fejzuhany-kamrák egyenként is állíthatóak, így mindenki saját igényeire szabhatja a zuhanyzás élményét! A  fejzuhany állítható kamráival a vízsugár iránya egyéni igényekre szabható.

Akár a hagyományos, függőleges permetet, akár a döntött ívű zuhatagot kedveli, az egyenként állítható kamrákkal saját igényeire formálhatja az eső-zuhanyt.

A két- és háromkamrás fejzuhanyok különlegessége, hogy egy gömbcsukló segítségével módosíthatja a kamrák állásszögét.

Kludi Fizz