Megjelent a Helios M1 kisventilátor széria legújabb tagja

Az M1/150 típus teljesítményben még többet tud mint elődjei, elérhető EC hajtástechnikával is

Bemutatkozik a sikeres M1 kisventilátor széria legifjabb, mégis legnagyobb tagja az M1/150. Amellett, hogy teljesítményben még többet tud, elérhető a legtakarékosabb EC hajtástechnikával is, amely a fokozatmentes szabályozást is lehetővé teszi (0-10V-os). A fajlagos mutatói páratlanok: 260 m³/h légszállítás csupán 10 W fogyasztással! 

Helios

Az M1-nél oldalról a peremen áramlik be a levegő, az előlap teljesen zárt és elfedi a piszkolódó részeket, ami a hagyományos kisventilátoroknál egy koszos, csúnya látvány. Az M1 minden környezetbe harmonikusan beilleszkedik, mert a sima felületű előlap könnyen takarítható és így tiszta marad, míg a többi ventilátornál már rövid idő alatt látható az elpiszkolódás. 

A csendesség és teljesítmény területén a Helios MiniVent® M1 kompromisszumoktól mentes. Minden típus gyárilag két fokozatú: 90 illetve 75 m³/h teljesítménnyel, és az új ultraSilence® technológiával felszerelt. Csak 25 dB (A)* zajt kelt 75 m³/h légszállítás mellett, ezzel jelenleg a piacon a legcsendesebb kisventilátor.