CONCEPT 10l vízlágyító, 1440 l/h

CONCEPT 10l vízlágyító, 1440 l/h

Referencia: CON_VL-OEMB-10

242 512 Ft

(242 512 Ft db (Bruttó))

Adóval együtt

CONCEPT 10l vízlágyító, 1440 l/h

A selymes vízzel a mosás, a fürdés és zuhanyzás is sokkal kellemesebb. A ruhák puhábbak lesznek, a bőrünk nem szárad ki, a hajunk fénylőbb és jobb tapintásúvá válik.

A feltüntetett árak bruttó értékben értendőek!

Mennyiség
Rendelhető

CONCEPT 10l vízlágyító, 1440 l/h

A Concept Maxi vízlágyítót a mai modern családok igényeihez tervezték. Alkalmazkodik rohanó életvitelünkhöz és bőséges mennyiségű lágyvíz szállítására képes. A tökéletes lágy víznek köszönhetően lerövidül a fürdőszoba és konyha takarítási ideje, ezáltal több szabadidőnk marad magunkra és családunkra.
A selymes vízzel a mosás, a fürdés és zuhanyzás is sokkal kellemesebb. A ruhák puhábbak lesznek, a bőrünk nem szárad ki, a hajunk fénylőbb és jobb tapintásúvá válik. A vízlágyító készülék nemcsak otthonunkat, hanem készülékeinket - mosó és mosogató gépek és más hasonló berendezések - is megvédik a vízkőtől. Teljesen automata és rendkívül egyszerű a telepítése. Működése során optimalizálja a víz és a só fogyasztást.
Tartalmazza valamennyi standard csatlakozót és keménység tesztert. Az intelligens regeneráláselve alapján működik. Minden típus átlagos kapacitását előre beállították. A berendezés 2 héten belül - az aktuális fogyasztásnak megfelelően - automatikusan frissíti a kapacitását.


 Kompakt, teljesen automata és egyszerűen kezelhető vízlágyító
 Nagy kapacitás, alacsony sófogyasztás
 Előszerelt, gyárilag beállított egyszerű telepítés
 Fejlett, digitális vezérlés a maximális teljesítmény és hatékonyság érdekében
 Intelligens, mennyiségvezérelt regenerálás
 Alacsony karbantartási költség

Cikkszám CON_VL-OEMB-10
Gyártmány Concept
CON_VL-OEMB-10

Megadott referenciák