Menetes réz közcsavar 1/2"

Menetes réz közcsavar 1/2"KK MTG

Referencia: MTG_3280-313202

376 Ft

(376 Ft /db)

Adóval együtt

Menetes réz közcsavar 1/2"KK MTG

Mennyiség
Rendelhető

Menetes réz közcsavar 1/2"KK MTG

A menetes réz közcsavar 1/2"KK MTG egy megbízható és tartós csatlakozóelem, amely lehetővé teszi a menetes csővezetékek összekapcsolását. Ez a konkrét menetes közcsavar 1/2" külső menettel és menetes csatlakozóval rendelkezik.

A közcsavar rézből készült, amely kiváló ellenállást nyújt a rozsdának, a korróziónak és a vízkőképződésnek. Ez biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízható működést akár vízellátási, fűtési vagy más hasonló rendszerekben.

A precíz kidolgozás és a pontos méretek lehetővé teszik a tökéletes illeszkedést és a szivárgásmentes csatlakozást a menetes csővezetékek között. A könnyű telepítés és az egyszerű használat gyors és hatékony csatlakozást tesz lehetővé a rendszerben.

A menetes réz közcsavar sokoldalúan használható és alkalmazható különféle ipari és háztartási feladatokban. Kiválóan használható vízvezeték-, fűtési- és klímarendszerekben, valamint más alkalmazásokban, ahol megbízható menetes csatlakozásra van szükség.

Válassza a menetes réz közcsavart 1/2"KK MTG-t, hogy biztos legyen a kiváló minőségű és megbízható csatlakozás a menetes csővezetékek között. Ez a közcsavar optimális választás a professzionális és házimozi környezetben egyaránt.

MTG_3280-313202

Adatlap

Súly
0,03Kg
Cikkszám
MTG_3280-313202
Gyártó
MTG
Méret1
1/2"

Megadott referenciák