HAJDU GB 80.2-03 80 literes kémény nélküli gázbojler

HAJDU GB 80.2-03 80 literes kémény nélküli gázbojler

Referencia: HAJ_2131825280

173 378 Ft
Adóval együtt

A Hajdu GB tárolós gázbojlerek hosszú élettartammal szolgálják a melegvíz szükségleteit otthonokban már régóta. Ezek megbízható berendezések, melyek kiváló minőséget és tartósságot nyújtanak.

Mennyiség
Rendelhető

RÉSZLETES INFORMÁCIÓK:

HAJDU GB 80.2-03 80 literes kémény nélküli gázbojler

Kémény nélküli, biztonságos gázgojlerek

A tárolós, gázüzemű vízmelegítők két kivitelben elérhetőek: GB...1 kéményes és GB...2 kémény nélküli. Ezek a falra szerelhető, zártrendszerű berendezések több vízvételi hely vagy zuhanyzós csaptelepek egyidejű ellátására is alkalmasak.

A kívánt vízhőmérséklet könnyedén beállítható forgatógomb segítségével. A kémény nélküli kivitelek ODS (Oxigen Depletion Sensor) biztonsági funkcióval rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a készülék kikapcsol, mielőtt az oxigénszint veszélyes mértékben csökkenne, így biztosítva az egészségünket.

JELLEMZŐK:

  • Több csapolóhely egyidejű kiszolgálása
  • Hőfok szabályozás
  • Energia osztály: A
  • Külső burkolat: porfestett acél lemez felület
  • Termoelektromos égésbiztosítás
  • Csatlakozó méret 1/2"
  • Max üzemi nyomás: 6 bar

Gázbojlerekhez szénmonoxid érzékelő

A kéménybe köthető vagy kémény nélküli gázbojlerek nyílt égéstérrel vannak felszerelve, amely azt jelenti, hogy az égéshez szükséges oxigént közvetlenül a készülék veszi a környezetből. A tűztér és a füstgázelvezető rendszer közvetlen kapcsolatban van azzal a helyiséggel, ahol a gázbojlert elhelyezték.

Kéményes gázbojler esetén kedvezőtlen körülmények között füstgáz visszaáramlás alakulhat ki. A belső térbe szénmonoxid kerülhet, amely nagy koncentrációban halálos mérgezéshez vezethet. Kémény nélküli gázbojlerek esetén a füstgáz a helyiség levegőjébe távozik, ezért a CO vészjelző használata minden esetben kötelező. A szénmonoxid mérgezés elkerülése érdekében elengedhetetlen a szénmonoxid érzékelő elhelyezése a készülék környezetében.

HAJ_2131825280

Adatlap

Cikkszám
HAJ_2131825280
Maximális nyomás
6bar
Hőmérséklet tartomány
80C°
Garancia
2 év teljeskörű, 10 év tartály garancia

Megadott referenciák