HAJDU ZV150 tárolós vízmelegítő, elektromos, fekvő, 2.4kW

HAJDU ZV150 ERP fekvő 150 literes villanybojler, 2, 4 kW

Referencia: HAJ_ZV150

135 060 Ft

(135 060 Ft db (Bruttó))

Adóval együtt

HAJDU ZV150 ERP fekvő 150 literes villanybojler, 2, 4 kW

ZV... típuscsalád Zártrendszerű, vízszintes elhelyezésű villamos fűtésű forróvíztárolók A falra, akár jobbos akár balos kivitelként ill. a mennyezetre valamint a padlóra is, felszerelhető, zártrendszerű készülékek...

A feltüntetett árak bruttó értékben értendőek!

Energetikai besorolás:

Energetikai besorolás

Mennyiség
Rendelhető

HAJDU ZV150 ERP fekvő 150 literes villanybojler, 2, 4 kW

ZV... típuscsalád
Zártrendszerű, vízszintes elhelyezésű villamos fűtésű forróvíztárolók
A falra, akár jobbos akár balos kivitelként ill. a mennyezetre valamint a padlóra is, felszerelhető, zártrendszerű készülékek egy vagy egyidejűleg több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására is alkalmasak. A tárolt melegvíz mind tisztálkodási, mind étkezési célra alkalmas.
A felszerelés csak vízszintes helyzetű lehet. A készülékek külső burkolata magas fényű, fehér porlakk bevonattal ellátott acéllemez. A tárolótartály acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet fiziológiailag semleges, speciális tűzzománc és beépített magnézium aktívanód biztosítja.
A kívánt vízhőmérséklet forgatógombbal állítható be, legfeljebb 80 °C-ra. Mind a készülék élettartama (vízkövesedés), mind az energiatakarékosság szempontjából célszerű a vízmelegítőt kb. 60 °C-on üzemeltetni, s ennek alapján kell megválasztani a tároló űrtartalmát. Magasabb hőmérsékletet csak meg növekedett melegvíz igény (pl. vendégek érkezése) esetén célszerű beállítani.

Cikkszám HAJ_ZV150
Gyártmány HAJDU
Típus ZV
Tömeg 57,65 kg
Funkció tárolós vízmelegítő
Elhelyezés fali
Elrendezés vízszintes
Névleges teljesítmény 2,4 kW
Tároló térfogata 150
Csatlakozás 3/4"
Max. nyomás a tartályban 7 bar
HAJ_ZV150

Megadott referenciák