SAUNIER DUVAL Thelia Condens AS 25 ERP fűtőkazán, kondenzációs, fali, 26.5kW

SAUNIER DUVAL Thelia Condens AS 25 ERP fűtőkazán, kondenzációs, fali, 26.5kW

Referencia: SAU_0010016094

299 047 Ft
Adóval együtt

SAUNIER DUVAL Thelia Condens AS 25 ERP fűtőkazán, kondenzációs, fali, 26.5kW

Mennyiség
Rendelhető

A Saunier Duval Thelia Condens AS 25 ERP egy magas hatásfokú, kondenzációs technológiával rendelkező fűtőkazán. Ez a kazán fali kivitelű, és 26,5 kW-os teljesítményével ideális választás otthoni fűtési igények kielégítésére.

A kondenzációs technológia lehetővé teszi a kazán hatékonyabb működését és a fűtési költségek csökkentését. A kazán a fűtési rendszerben keletkező füstgáz hőjét hasznosítja, és a kondenzáció folyamatával még több hőt nyer vissza, ami megnöveli a hatásfokot és csökkenti az energiaveszteséget.

A Thelia Condens AS 25 ERP kazán rendelkezik egy intelligens vezérlőpanellel, amely lehetővé teszi a könnyű beállításokat és a pontos hőmérséklet-szabályozást. A kazán automata üzemmódban működik, és alkalmazkodik a hőigény változásaihoz, így optimalizálja a fűtési rendszert és a teljesítményt.

A kazán kompakt kialakítása lehetővé teszi a könnyű telepítést és a helytakarékos elhelyezést. A minőségi anyagokból készült kazán megbízható és hosszú élettartamú, és a Saunier Duval megbízható gyártói garanciával rendelkezik.

Válassza a Saunier Duval Thelia Condens AS 25 ERP fűtőkazánt, hogy élvezze a kondenzációs technológia előnyeit, a megbízható működést és a hatékony fűtést otthonában. Ez a kazán ideális választás a modern és energiatakarékos otthonok számára.

SAU_0010016094

Adatlap

Cikkszám
SAU_0010016094
Gyártó
Saunier Duval
Típus
Thelia Condens

Megadott referenciák