SAUNIER DUVAL Thelia Condens 25 ERP kombi kazán, kondenzációs, fali, 19.1kW

SAUNIER DUVAL Thelia Condens 25 ERP kombi kazán, kondenzációs, fali, 19.1kW

Referencia: SAU_0010016090

494 411 Ft
Adóval együtt

SAUNIER DUVAL Thelia Condens 25 ERP kombi kazán, kondenzációs, fali, 19.1kW

A Saunier Duval Thelia Condens 25 ERP kombi kazán egy kondenzációs, fali fűtő- és melegvíztermelő berendezés. A kazán teljesítménye 19,1 kW, ami ideális lehet egy közepes méretű lakás vagy ház fűtéséhez és melegvíz ellátásához.

Ez a kondenzációs kazán hatékonyan használja fel a hőt, amely a fűtés vagy melegvíztermelés során keletkezik, és visszanyeri a kondenzációs folyamat során. Ez növeli a kazán hatékonyságát és csökkenti az energiafogyasztást, így hozzájárul a fűtési költségek csökkentéséhez.

A Thelia Condens 25 ERP kombi kazán fali kivitelű, tehát falra szerelhető, így kevés helyet foglal el a lakásban vagy a házban. Ez egy előnyös tulajdonság, ha korlátozott a rendelkezésre álló hely.

Mennyiség
Rendelhető

SAUNIER DUVAL Thelia Condens 25 ERP kombi kazán, kondenzációs, fali, 19.1kW

A Saunier Duval Thelia Condens 25 ERP egy kondenzációs technológiával rendelkező kombi kazán, amely ideális választás otthoni fűtési és melegvíz-ellátási igények kielégítésére. Ez a kazán fali kivitelű, és 19,1 kW-os teljesítményével hatékony fűtést és melegvíz-ellátást biztosít.

A kondenzációs technológia lehetővé teszi a kazán hatékonyabb működését és a fűtési költségek csökkentését. A kazán a fűtési rendszerben keletkező füstgáz hőjét hasznosítja, és a kondenzáció folyamatával még több hőt nyer vissza, ami megnöveli a hatásfokot és csökkenti az energiaveszteséget.

A Thelia Condens 25 ERP kombi kazán megbízható és kifinomult működési funkciókkal rendelkezik. Intelligens vezérlőpanelje lehetővé teszi a könnyű beállításokat és az intuitív kezelést. A kazán automata üzemmódban működik, és képes felismerni a hőigény változásait, így optimalizálja a fűtési rendszert és a melegvíz-ellátást.

A kompakt és helytakarékos kialakítás lehetővé teszi a könnyű telepítést és az egyszerű karbantartást. A kazán magas minőségű anyagokból készült, és a Saunier Duval megbízható gyártói garanciával rendelkezik, így biztos lehet abban, hogy hosszú távon megbízható és hatékony működést nyújt.

Válassza a Saunier Duval Thelia Condens 25 ERP kombi kazánt, hogy élvezze a kondenzációs technológia előnyeit, a megbízható működést és a hatékony fűtési és melegvíz-ellátást otthonában. Ez a kazán ideális választás a modern és energiatakarékos otthonok számára.

SAU_0010016090

Adatlap

Cikkszám
SAU_0010016090
Gyártó
Saunier Duval
Típus
Thelia Condens

Megadott referenciák