Forrvég, 22mmx3/4"K MTG

Forrvég, 22mmx3/4"K MTG

Referencia: MTG_4243-211322

576 Ft
Adóval együtt

Forrvég, 22mmx3/4"K MTG

A Metal Group olyan gyártó, amely kedvező árszinten kínál megbízható minőségű termékeket, és ezért rendkívül népszerű. Az általuk készített forrasztható réz idomok széles körben elterjedtek a víz-fűtés szerelők között. Rendelje meg és vegye át a terméket üzletünkben vagy utánvéttel rendelje meg és mi gyorsa kiszállíttatjuk a terméket a szerelvenymester.hu Webáruházunkból

Mennyiség
Rendelhető

Forrvég, 22mmx3/4"K MTG

A forrvég magas minőségű anyagokból, általában rézből vagy rézötvözetből készül, amelyek tartósak és ellenállnak a korroziónak. Ez biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízható működést a csővezetékekben.

A precíz kidolgozás és a pontos méretek lehetővé teszik a tökéletes illeszkedést és a szivárgásmentes kapcsolatot a forrasztott csővezeték és a menetes csatlakozók között. A forrvég megfelelő forrasztási eljárással rögzíthető a csőrendszerbe, és a menetes csatlakozók könnyen csatlakoztathatók hozzá.

A forrvég széles körben használható fűtési, vízellátási és egyéb hasonló rendszerekben. Alkalmas otthoni és ipari alkalmazásokhoz egyaránt, ahol megbízható és tartós csatlakozásra van szükség a forrasztott és menetes csővezetékek között.

Válassza a forrvég 22mmx3/4"K MTG-t, hogy biztos legyen a kiváló minőségű és megbízható kapcsolat a forrasztott és menetes csővezetékek között. Ez a forrvég ideális választás mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

MTG_4243-211322

Adatlap

Méret
1/2"
22mm
Súly
0,04Kg
Cikkszám
MTG_4243-211322
Gyártó
MTG
Kialakítás
Forraszvég külső menettel

Megadott referenciák